Blat de masă rotund, 40 cm, lemn masiv reciclat, 25-27 mm

155 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse. Preturile includ TVA.
Cod produs - SKU 286036
EAN 8719883793849
Termen de procesare si livrare comanda: 10-12 zile

Descriere

Acest blat de masă din lemn, cu un aspect simplu și îngrijit, adaugă un farmec rustic zonelor dvs. din interior sau exterior. Construcția sa din lemn masiv îi asigură stabilitate și siguranță.

Blatul de rezervă este fabricat din lemn tropical reciclat provenit din structuri vechi, precum depozite, hambare, magazii, mori și conace. Lemnul este un amestec de mango, lemn de esență tare, lemn de tec etc. și prezintă caracteristicile diferitelor esențe lemnoase. Semnele de uzură și structura vizibilă a fibrelor oferă fiecărei piese propria sa istorie și un aspect unic. Fiecare etapă a procesului de fabricație este realizată cu cea mai mare grijă, fie că este vorba de lustruire, vopsire sau lăcuire. În plus, acest blat de masă din lemn masiv poate fi folosit pentru măsuțe de cafea, mese laterale, mese de bar, mese de telefon, mese consolă, noptiere, rafturi sau ca placă de mobilier. Puteți combina blatul cu picioare în orice stil, în funcție de nevoile dvs. specifice. Blatul de masă este ușor de curățat cu o cârpă umedă.

Notă importantă: Culorile variază de la o piesă la alta, fiecare dintre piesele noastre fiind unică; livrarea este aleatorie.

  • Material: Lemn masiv reciclat
  • Diameter: 40 cm
  • Grosime: 25-27 mm
  • Cu două suporturi din lemn
  • Finisare: Lustruit, vopsit și lăcuit

Detalii

SKU
286036
EAN
8719883793849
Categorii
Greutate (kg)
3
Marime
40 cm 25-27 mm
Culoare
Multicolour
Numar colete
1
Vendor
Casa Practica

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review