Comodă TV cu 3 sertare, lemn masiv reciclat

Casa Practica
1.202 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse. Preturile includ TVA.
Casa Practica
Cod produs - SKU 243294
EAN 8718475993827
Termen de procesare si livrare comanda: 10-12 zile

Descriere

Această comodă TV elegantă din lemn, în stil antichizat, este foarte practică și are un spațiu de depozitare generos, datorită raftului și sertarelor sale spațioase. Cu aspectul său unic, acesta va aduce o completare de efect în camera dvs.de zi sau în dormitor. De asemenea, masa poate fi utilizată și ca servantă, comodă joasă, dulap lateral, dulap cu sertar etc.

Această comodă TV este realizată din lemn masiv reciclat, fiecare piesă de mobilier fiind unică și ușor diferită față de cealaltă. Mobila realizată din lemn reciclat are caracteristicile diferitelor tipuri de lemn, precum lemnul de tec, lemnul de mango și lemnul de acacia. Lemnul reciclat este solid, stabil, durabil, și frumos. Semnele de uzură și structura vizibilă a fibrelor dau fiecărei piese de mobilier propria sa istorie și un aspect unic.

Comoda TV este realizată complet manual, iar măiestria fabricației se adaugă la stilul retro spectaculos. Fiecare etapă a procesului de fabricație este realizată cu cea mai mare grijă, fie că este vorba de recombinare, lustruire, vopsire sau ceruire.

Notă importantă: Culorile variază de la o piesă la alta, și de aceea fiecare masă este unică. Livrarea este aleatorie.

  • Material: Lemn masiv reciclat
  • Dimensiuni: 120 x 30 x 40 cm (L x l x î)
  • Lucrat exclusiv manual
  • Lustruit, vopsit și lăcuit

Detalii

SKU
243294
EAN
8718475993827
Greutate (kg)
27
Culoare
Multicolour
Numar colete
1
Vendor
Casa Practica

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review