Masă de bucătărie, 140 x 70 x 75 cm, lemn masiv reciclat

Casa Practica
1.396 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse. Preturile includ TVA.
Casa Practica
Cod produs - SKU 247439
EAN 8719883551272
Termen de procesare si livrare comanda: 10-12 zile

Descriere

Deopotrivă vintage și elegantă, această masă de bucătărie din lemn oferă o notă de farmec vintage și stil industrial, datorită lemnului masiv reciclat și cadrului din oțel în formă de cruce. Va aduce un plus distinctiv și atrăgător în orice cameră.

Masa de bucătărie este realizată din lemn masiv reciclat care a fost obținut din traverse, podele și grinzi de sprijin din clădirile vechi demolate și poate include diferite tipuri de lemn, precum lemn de pin, tec, fag, stejar, cedru, lemn de mango, acacia etc. Acest lucru înseamnă că lemnul recuperat păstrează caracteristicile acestor tipuri diferite de lemn. Lemnul recuperat este deja îmbătrânit, întărit și uscat, astfel încât nu se micșorează și nu se îndoaie. Datorită măiestriei execuției și granulației atrăgătoare a lemnului, fiecare piesă de mobilier este unică și ușor diferită de celelalte. Masa de bucătărie este realizată complet manual și fiecare etapă a procesului de fabricație este desfășurată cu cea mai mare atenție, fie că este vorba de lustruire, vopsire sau lăcuire. În plus, picioarele din oțel și cadrul din oțel în formă de cruce contribuie la construcția robustă și accentuează farmecul industrial al mesei. Acest produs este ușor de asamblat.

Notă importantă: Culorile și fibrele lemnului pot varia de la piesă la piesă, fiecare masă fiind unică; livrarea este aleatorie.

  • Material: Blat din lemn masiv reciclat + picioare din oțel vopsit electrostatic
  • Dimensiuni: 140 x 70 x 75 cm (L x l x î)
  • Lustruit, vopsit și lăcuit
  • Cu un cadru din oțel în formă de cruce

Detalii

SKU
247439
EAN
8719883551272
Greutate (kg)
29
Marime
140 cm
Culoare
Multicolour
Numar colete
1
Vendor
Casa Practica

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review