Masă de capăt cu 1 sertar și 1 ușă, lemn reciclat

Casa Practica
793 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse. Preturile includ TVA.
Casa Practica
Cod produs - SKU 240950
EAN 8718475868408
Termen de procesare si livrare comanda: 10-12 zile

Descriere

Această masă de capăt din lemn, în stil antichizat, vă oferă spațiu de depozitare și vă ajută să vă mențineți lucrurile în ordine. De asemenea, puteți așeza o lampă de birou, articole de toaletă sau diferite decorațiuni pe blatul său robust.


Acest masă de capăt pentru depozitare este fabricată din lemn reciclat, fiecare piesă de mobilier fiind unică și ușor diferită de cealaltă. Mobilierul fabricat din lemn reciclat prezintă caracteristicile mai multor tipuri de lemn, precum tec, acacia, lemn de mango, lemn de saal. Lemnul reciclat este solid, stabil, durabil și atrăgător. Găurile cuielor sau fibrele bine definite la suprafață își poartă cu ele trecutul și invită generația următoare să intre în povestea lor. Decorându-vă casa cu această piesă de mobilier, vă veți manifesta atitudinea față de conservarea resurselor, protecția mediului și dezvoltarea durabilă.


Măiestria execuției manuale oferă un stil spectaculos vintage dulapului/mesei de capăt și vă încântă cu o notă exotică. Fiecare proces de recombinare, lustruire, vopsire și ceruire este pregătit în mod elaborat. Dulapul/masa de capăt vintage va fi cu siguranță un element de decor perfect pentru casa dvs.!


Notă importantă: Întrucât fiecare piesă din colecție este finisată manual, folosind un amestec unic de lemn reciclat, fiecare dulap/masă de capăt vintage are culori ușor diferite. Livrarea este aleatorie.

  • Materiale: Lemn masiv reciclat
  • Dimensiuni totale: 45 x 33 x 55 cm (L x l x î)
  • Dimensiuni sertar: 32,5 x 27,5 x 8,5 cm (L x l x î)
  • Dimensiuni dulap inferior: 32,5 x 30 x 28 cm (L x l x î)
  • Lemn în mai multe culori, cu inele de tragere din fier
  • Realizat exclusiv manual
  • Lustruit, parțial vopsit și ceruit

Detalii

SKU
240950
EAN
8718475868408
Categorii
Greutate (kg)
16
Culoare
Maro
Numar colete
1
Vendor
Casa Practica

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review