Scaun de bar din lemn masiv reciclat

Casa Practica
541 RON (TVA inclus) 564 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse. Preturile includ TVA.
Casa Practica
Cod produs - SKU 241647
EAN 8718475916239
Termen de procesare si livrare comanda: 10-12 zile

Descriere

Acest scaun de bar din lemn, în stil antichizat, va fi un element de decor mereu la modă în camera dvs., fiind ideal atât pentru decoruri clasice, cât și contemporane. Fiind prevăzut cu un suport pentru picioare, acest scaun va oferi un nivel optim de confort. Datorită construcției sale robuste, acest scaun de bar este foarte durabil.

Acest scaun de bar este fabricat din lemn reciclat, fiecare piesă de mobilier fiind unică și ușor diferită de cealaltă. Această piesă de mobilier fabricată din lemn reciclat prezintă caracteristicile unor tipuri diferite de lemn, precum lemnul de tec, acacia, mango și saal. Lemnul reciclat este solid, stabil, durabil și atrăgător. Găurile cuielor sau granulațiile fine își aduc trecutul cu ele și invită generația următoare să se întrepătrundă cu povestea lor. Decorându-vă casa cu această piesă de mobilier, veți face o declarație referitoare la atitudinea dvs. față de reciclare și protejarea mediului înconjurător.

Măiestria execuției manuale îmbogățește stilul vintage spectaculos al scaunului de bar și vă încântă cu o aromă exotică. Fiecare proces de recombinare, lustruire, vopsire și ceruire este pregătit elaborat. Scaunul înalt antic va fi, cu siguranță, un element de decor perfect pentru locuința dvs.

Notă importantă: Culorile pot varia de la o piesă la alta, fiecare scaun de bar fiind unic. Livrarea este aleatorie.

  • Material: Lemn masiv reciclat multicolor
  • Dimensiune totală: 30 x 75 cm (Φ x î)
  • Realizat exclusiv manual
  • Lustruit, parțial vopsit și ceruit

Detalii

SKU
241647
EAN
8718475916239
Categorii
Greutate (kg)
7
Culoare
Maro
Numar colete
1
Vendor
Casa Practica

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review