Servantă, bancă de depozitare, lemn masiv reciclat

Casa Practica
1.308 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse. Preturile includ TVA.
Casa Practica
Cod produs - SKU 241633
EAN 8718475916093
Termen de procesare si livrare comanda: 10-12 zile

Descriere

Această servantă / bancă de depozitare, în stil antichizat, vă oferă un spațiu de depozitare și vă ajută să vă mențineți obiectele în ordine. De asemenea, puteți pune vaze, articole de toaletă sau câteva decorațiuni pe suprafața robustă a blatului.

Această servantă este fabricată din lemn reciclat, fiecare piesă de mobilier fiind unică și ușor diferită de cealaltă. Mobila fabricată din lemn reciclat prezintă caracteristicile diferitelor tipuri de lemn, precum lemnul de tec, acacia, lemnul de mango, lemnul de saal etc. Lemnul reciclat este solid, stabil, durabil și atrăgător. Găurile de la cuie sau fibrele bine definite de la suprafață poartă cu ele trecutul și invită generația următoare să intre în povestea cu a lor. Prin această piesă de mobilier din casa dvs., veți arăta ce atitudine aveți față de conservarea resurselor, protecția mediului și dezvoltarea durabilă.

Măiestria execuției manuale oferă un stil vintage spectaculos acestei servante și vă va încânta cu o notă exotică. Fiecare proces de recombinare, lustruire, vopsire și ceruire este pregătit minuțios. Această servantă antichizată va fi cu siguranță un element de decor perfect pentru casa dvs.!

Notă importantă: Culorile variază de la piesă la piesă, fiecare dintre servantele noastre fiind unică; livrarea este aleatorie.

  • Materiale: Lemn masiv reciclat
  • Dimensiuni totale: 120 x 30 x 40 cm (L x l x î)
  • Lemn multicolor
  • Realizat exclusiv manual
  • Lustruit, parțial vopsit și ceruit

Detalii

SKU
241633
EAN
8718475916093
Categorii
Greutate (kg)
18
Culoare
Multicolour
Numar colete
1
Vendor
Casa Practica

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review