Servantă sculptată manual, 60x30x75 cm, lemn masiv reciclat

Casa Practica
944 RON (TVA inclus) 1.016 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse. Preturile includ TVA.
Casa Practica
Cod produs - SKU 247910
EAN 8719883570464
Termen de procesare si livrare comanda: 10-12 zile

Descriere

Introduceți în decorul de interior luxul unui design inspirat de mijlocul de secol, cu servanta noastră elegantă din lemn masiv!

Acest dulap lateral colorat, cu model antichizat sculptat de mână, este confecționat din lemn masiv reciclat, provenit din traverse, podele și grinzi de sprijin din clădiri vechi demolate și poate conține diferite tipuri de lemn precum pin, tec, fag, stejar, cedru, lemn de mango, acacia etc. Aceasta înseamnă că lemnul recuperat păstrează caracteristicile acestor diferite tipuri de lemn. Lemnul reciclat este deja învechit, erodat și uscat, astfel încât nu se va micșora și nu se va îndoi. Fiecare etapă a procesului de fabricație este realizată cu cea mai mare atenție, fie că este vorba de vopsire, lustruire sau lăcuire. Meșteșugul creației și granulația rafinată a lemnului fac ca fiecare piesă de mobilier să fie deosebită și ușor diferită de celelalte. În plus, acest dulap lateral vintage se distinge prin 2 uși, oferind o soluție ideală pentru păstrarea obiectelor mai mici organizate și la îndemână. Dulapul de depozitare este ușor de asamblat.

Notă importantă: Culorile și fibrele lemnului variază de la o piesă la alta, fiecare dintre aceste servante fiind unică; livrarea este aleatorie.

  • Material: Lemn masiv reciclat
  • Dimensiuni: 60 x 30 x 75 cm (l x ad. x î)
  • 2 uși cu model sculptat manual
  • Vopsită, lustruită și lăcuită
  • AVERTISMENT: Pentru a preveni răsturnarea, acest produs trebuie utilizat împreună cu dispozitivul de prindere pe perete furnizat.
  • Mai multe detalii despre prevenirea răsturnării mobilierului tău pot fi găsite aici

    https://bit.ly/3wwwXYy

Detalii

SKU
247910
EAN
8719883570464
Greutate (kg)
22 kg
Culoare
Multicolour
Numar colete
1
Vendor
Casa Practica

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review