Politica de returnare

La Dropshipping B2B SRL oferim o perioadă de 15 zile calendaristice de la confirmarea primirii comenzii în care puteți returna produsul.

În această perioadă puteți să încercați produsul ca si cum ați face-o într-un magazin. De îndată ce ați pus în folosire produsul, perioada în care puteți returna produsul a expirat.  
Vă sfătuim să verificați produsul imediat după primire. Daca sunt deteriorate sau incomplete, înștiințați-ne prin echipa de Serviciu Clienți. Dacă nu sunteți mulțumit de produs, este posibil să îl returnați. Este cazul atât pentru produsele aflate în lichidare sau la oferta. Puteți să returnați dacă:

  1. Produsul este incomplet
  2. Dacă este în ambalajul original și în starea inițială.

Este necesar să contactați echipa Serviciu Clienți în termen de 15 zile calendaristice pentru a informa că doriți să returnați (o parte) comanda. Vă vom returna suma completa în termen de 14 de zile după ce am primit produsul returnat daca produsele sunt cu defect, daca produsele nu au vicii se returneaza costul produselor, mai putin plata transportului.

Ne puteți notifica cu ușurință dacă doriți să returnați comanda, direct pe email la office@totalcomenzi.ro , completand : Formular de Renuntare

Dacă doriți să returnați produsele vă rugăm să ne informați în termen de 15 zile calendaristice de la livrare.

De asemenea, ne puteți notifica prin telefon: 0311 038 196  .

După notificare vă vom trimite informații privind returnarea. Vom aranja o zi în care să fie ridicat coletul cu produsul returnat. 

Produsul se ridica prin firma de curierat trimisa de noi si este gratis.

Vă vom returna plata efectuată, într-un interval de 14 zile calendaristice, de la primirea articolului returnat. Vă rugăm să rețineți că, în măsura în care este posibil din punct de vedere tehnic, rambursarea va fi realizată în același cont și prin intermediul aceleiași metode folosite pentru a plasa comanda.

Formular de renuntare